Απαλλαγείτε από την υγρασία!!
Η υγρασία μειώνει την ποιότητα ζωής σας!

Η εσωτερική υγρασία στην τοιχοποιία, παρουσιάζεται από την ελλιπή μόνωση αυτής, και από τις θερμογέφυρες που δημιουργούνται. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής είναι η μικρή αλλαγή του χρώματος ή η σκόνη (άλατα) στην επιφάνεια του βαμμένου τοίχου και διαδοχικά φτάνουμε στην εμφάνιση μούχλας και στη διάβρωση του σοβά.

 • Λύσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 • Συμπτώματα – Προειδοποιήσεις Εσωτερικής Υγρασίας
 1. Αν βλέπετε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι, επιβεβαιώστε ότι η αρχική βαφή είχε πραγματοποιηθεί με υλικό υψηλής ποιότητας, αν όχι απλά επαναβάψτε με ένα αδιάβροχο ακρυλικό εσωτερικής χρήσης : Silk Αδιάβροχο Χρώμα. Αν παράλληλα παρατηρείτε στην επιφάνεια και πούδρα, αναζητήστε από το που μπορεί να προέρχεται η υγρασία, απομονώστε την αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια τρίψτε και επισκευάστε αν χρειάζεται την επιφάνειά σας, ασταρώστε με : PolyFix A66, ως απλή λύση ή για πλήρη αδιαβροχοποίηση το A.F.Β. 5 Ειδικό Υδαταπωθητικό Γαλάκτωμα Νερού αραιωμένο με 10 μέρη νερό, και βάψτε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα , ή για μεγαλύτερη ασφάλεια με PolyAcryl ThermoStop.
 2. Όπου παρατηρείτε μούχλα (μαυρίλες) αποστειρώστε με AFX 05 A και συνεχίστε με Silk Αδιάβροχο Χρώμα προσθέτοντας μυκοστατικό CF 3000 ή με PolyAcryl ThermoStop.
 1. Βλέπουμε μικρή αλλοίωση της αρχικής απόχρωσης με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Πριν αποκολληθεί το χρώμα, συνήθως βλέπουμε στην επιφάνεια μια πούδρα που δεν είναι τίποτε άλλο από τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί από την υγρασία.
 2. Μαυρίλες στο εσωτερικό των ντουλαπών και στις γωνίες των ταβανιών, ιδιαίτερα σε ανεπαρκώς αεριζόμενα δωμάτια.
 3. Διάβρωση σοβά.
AntiBleed Primer και Βαφή Πολλαπλών Χρήσεων - Μόνωση και Βαφή Λεκέδων

AntiBleed Primer και Βαφή Πολλαπλών Χρήσεων - Μόνωση και Βαφή Λεκέδων

Ειδική Βαφή για την μόνωση λεκέδων νικοτίνης, καυσαερίου και κάπνας ή καμένων.

 • Χωρίς οσμές
 • Χαμηλή περιεκτικότητα V.O.C.
 • Άριστη πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια.
 • Άριστη μόνωση λεκέδων.
 • Μεγάλη απόδοση.
 • Ευκολία χρήσης.
 • Εξοικονόμηση υλικών και εργατικών.
 • Σε πολύ δύσκολες επιφάνειες έχετε καλύψει με 3 στρώσεις από το Anti Bleed.
 • Ματ φινίρισμα.
 • Απόλυτα αδιάβροχο, άριστος καθαρισμός της τελικής επιφάνειας και από δύσκολους λεκέδες.
 • Μεγάλες αντοχές στα απορρυπαντικά. 
 • Κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

  Απόδοση: 12 m2/l

  Αραίωση: μόνο με νερό, max 2-5%
  Min Απαιτούμενες στρώσεις: 2-3

Άριστη πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια : μπετό, σοβά, ξύλο, μέταλλο, γαλβανιζέ κ.α.
Δεν χρειάζεται να περνάτε 4 και 5 χέρια πλαστικό για να καλύψετε λεκέδες από λάδια, νικοτίνη ή καμένες επιφάνειες ούτε να χρησιμοποιείτε αστάρια διαλύτου!
Με το Anti Bleed Primer όχι μόνον μονώνετε την επιφάνεια, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήστε το και ως τελική Βαφή!

Με μια πρώτη ματιά

Αντικαταστήστε όλα τα primers με ένα : το Anti Bleed με ισχυρή πρόσφυση ακόμη και σε γαλβανισμένες επιφάνειες.
Και προχωρήστε λίγο περισσότερο: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως τελική στρώση βαφής με ιδιαίτερες ιδιότητες και αντοχές!
Σε επιφάνειες με ιδιαίτερες δυσκολίες από ρύπους καυσαερίων, νικοτίνης, λαδιών (κουζίνες, καφενεία κ.ο.κ.), καμένες επιφάνειες μαρκαδόρους κλπ, εμπιστευθείτε το Anti Bleed Primer, υδατικής βάσης, σχεδόν άοσμο.
Τοποθετήστε ένα χέρι από το προϊόν, και στην συνέχεια βάψτε την επιφάνειά σας με το υλικό της αρεσκείας σας σε δύο στρώσεις, όπως θα κάνατε σε μία καινούργια επιφάνεια και απαλλαγείτε από τους λεκέδες μια για πάντα. Εναλλακτικά συνεχίστε με το ίδιο υλικό και στις επόμενες στρώσεις. Κατάλληλο για κάθε είδους επιφάνεια (σοβά, μπετόν, ξύλο, μέταλλο κ.α.).
Μονώνει τους λεκέδες των επιφανειών προς βαφή, σφραγίζοντάς τους αποτελεσματικά.  (Η βαφή σε επιφάνειες με καπνό νικοτίνη κλπ, εάν πραγματοποιηθεί με ένα απλό υλικό βαφής δεν απομονώνει τους λεκέδες, αντίθετα αυτοί επανεμφανίζονται μετά την πάροδο μερικών ωρών. Η άριστη λύση για απομόνωσή τους παρέχεται με το Anti Bleed)
Επίσης αναπνέει αποτρέποντας την αποκόλληση (φουσκάλιασμα),  σφραγίζει άριστα τις πορώδεις επιφάνειες. Είναι αποτελεσματικό και για επιφάνειες με υψηλό συντελεστή υγρασίας. Αν το χρησιμοποιήσετε και ως τελική βαφή θα απολαύσετε μια άριστα πλενόμενη, μη απορροφητική επιφάνεια η οποία μπορεί να καθαρίσει πολύ εύκολα από κάθε είδους λεκέδες, ακόμη κι από μαρκαδόρους πίνακα. Είναι κατάλληλο και για εξωτερική χρήση.
 

 

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή Απόδοση/συσκ
σε 1 στρώση
10604008 Anti Bleed Μόνωση Λεκέδων 0.75 lt White - Λευκό   12,45 € 9 m²
10604030 Anti Bleed Μόνωση Λεκέδων 3 lt White - Λευκό   44,30 € 36 m²
10604100 Anti Bleed Μόνωση Λεκέδων 10 lt White - Λευκό 124,70 € 120 m²
Αρχεία για κατέβασμα

Name:
Email:
Subject:
Message:
x